Sastāvdaļas
3 kvadrātveida lavaša loksnes
200 g cieta siera
150 g mīksta kausēta siera
4 vārītas olas
130 g majonēzes
200 g krabju nūjiņu
Nedaudz diļļu
2 daiviņas ķiploka
Pagatavošana
1.Pirmo lavašu apziež ar ne pārāk biezu majonēzes kārtu. Krabju nūjiņas sagriež tievos salmiņos. Apsedz ar otru lavašu.
2. Kausētajam sieram pievieno caur presi izspiestu vai sarīvētu ķiploku. Rūpīgi izmaisa un ieziež ar šo masu otru lavaša loksni. Pārkaisa ar cieto sieru.
3. Pārsedz ar pēdējo, trešo loksni, ieziež ar majonēzi. Cieti vārītas olas sarīvē, zaļumus sakapā. Sajauc un liek uz majonēzes.
4. Satin stingru ruleti, aptin ar pārtikas plēvi, liek ledusskapī uz 2 stundām.
5. Pirms pasniegšanas sagriež ruleti gabaliņos. Liek uz šķīvja, rotā ar zaļumiem.